SILCIO: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός στο newsbeast

Στις 09 Ιουλίου ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που διοργάνωσε η Ελληνική εταιρεία παραγωγής Φωτοβολταϊκών Πλαισίων SILCIO A.E. μέσω του site www.newsbeast.gr  με δώρο μια οικιακή φωτοβολταϊκή εγκατάσταση. Ο διαγωνισμός διήρκησε από 07/06/2012 μέχρι 09/07/2012 και πήραν μέρος 2.198 άτομα.

Ο τυχερός νικητής όπου αποδέχθηκε και το δώρο είναι ο κος Μητσόπουλος Νικόλαος, κάτοικος Ηρακλείου Αττικής, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού συστήματος στην οικία του. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης ο νικητής θα απολαμβάνει τόσο τα οικονομικά όσο και τα περιβαλλοντικά οφέλη από την λειτουργία του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της SILCIO κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα έχοντας ως γνώμονα τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού περιβάλλοντος και για αυτό τον λόγο είναι ιδανικά για εγκαταστάσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Φέρουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και έχουν αναγνωριστεί για την υψηλή τους ποιότητα, εξασφαλίζοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης και κατά συνέπεια το μέγιστο οικονομικό όφελος για τους τελικούς πελάτες και επενδυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ