NIVEA SUN: Δράσεις Εθελοντικού Καθαρισμού

Κάνοντας την υπόσχεσή της… πράξη, η NIVEA SUN σε συνεργασία με το MEDASSET (Mεσογειακό Σύνδεσμο για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών), το Δήμο Μαραθώνος και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά- Μαραθώνα (ΦΟΔΕΠΑΣΜ) και την ΜΚΟ Γιατροί του Κόσμου (ΓτΚ) πραγματοποίησε με επιτυχία, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012, δράση εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας του Σχινιά.

Η δράση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών της NIVEA SUN, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την προστασία των ελληνικών θαλασσών για μικρούς και μεγάλους σε παραλίες της Αττικής, ενώ έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια διατήρησης των Γαλάζιων Σημαιών των ακτών μας.
Στον εθελοντικό καθαρισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 60 εθελοντές, εργαζόμενοι της NIVEA και κάτοικοι του δήμου Μαραθώνα, ενώ η δράση καθαρισμού κάλυψε 1 χ.λ.μ. της ακτής και του παρακείμενου πευκοδάσους.

«Είμαστε υπερήφανοι που η δράση είχε τόσο θετική ανταπόκριση τόσο από τους ίδιους τους ανθρώπους μας όσο και από τους φίλους της NIVEA SUN, αποδεικνύοντας ενεργά, ότι η προστασία των ακτών μας είναι υπόθεση όλων μας» είπε σχετικά η Ιόλη Στάθη, Brand Manager NIVEA Sun.
Η NIVEA SUN φέτος είναι αποκλειστικός και υπερήφανος χορηγός των Γαλάζιων σημαιών της χώρας. Μαζί με τον Εθνικό Χειριστή του Προγράμματος, την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η ΝIVEA Sun συμβάλλει στη διαφύλαξη της ποιότητας των ακτών της χώρας μας ώστε να είναι ασφαλείς και κατάλληλες για διασκέδαση στον ήλιο.

Η δράση καθαρισμού της ακτής του Σχινιά, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των:
MEDASSET

To ΜΕDASSET, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και ειδικών ομάδων σχετικά με τη θαλάσσια ρύπανση, υποστηρίζει δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) προκειμένου να προστατευτούν το θαλάσσιο περιβάλλον και η βιοποικιλότητα της Μεσογείου.
Γιατροί του Κόσμου

Δήμο Μαραθώνος

Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά- Μαραθώνα

Φέτος το καλοκαίρι, με συνταξιδιώτη τα αντηλιακά NIVEA SUN για αξιόπιστη προστασία, ανακαλύπτουμε τις 394 «Γαλάζιες Σημαίες» της Ελλάδας που μας γεμίζουν υπερηφάνεια μέσα από το πιο απλό, φιλικό προς το χρήστη app που βρίσκεται στο facebook.com/niveagreece όπου μπορούμε να στηρίξουμε και τη δική μας αγαπημένη παραλία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ