Μέλισσα Κίκιζας: Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016»

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ που βραβεύθηκε με το βραβείο της «Καλύτερης Περιβαλλοντικής Επένδυσης» για την ίδρυση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΤΟΥ δημιουργήθηκε από τη ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ για να παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και συμβουλευτική υποστήριξη σε αγρότες σχετικά με τις ορθές πρακτικές που θα τους βοηθήσουν στην καλύτερη και ποιoτικότερη παραγωγή των ελληνικών σιτηρών, με γνώμονα το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με αφορμή τη βράβευση, ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κύριος Αλέξανδρος Κίκιζας ανάφερε: «Η σημερινή διάκριση μας γεμίζει υπερηφάνεια, καθώς η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΙΤΟΥ αποτελεί ένα όραμα ετών και ένα έργο στο οποίο αφιερώσαμε τις προσπάθειές μας, με στόχο την αναβάθμιση της αγροτικής παραγωγής στη χώρα μας. Τώρα το βλέπουμε να αναπτύσσεται και να αναγνωρίζεται και θα συνεχίσουμε να το υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο, για τη βέλτιστη διαχείριση και εξοικονόμηση των αγροτικών πόρων και την προστασία του περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε θερμά για αυτή τη βράβευση».

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ έχουν σκοπό να αναδείξουν τις επενδύσεις και το έργο των Επιχειρήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος και στηρίζουν τις ενέργειες που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παραμονής της Παγκόσμιας Ημέρας που είναι αφιερωμένη στο Περιβάλλον, στον χώρο των Ιαματικών Πηγών της Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ