Public: Νέα κοινωνικά υπεύθυνη σειρά αξεσουάρ

    Τα Public (www.public.gr) θα ενθουσιάσουν για άλλη μια φορά συστήνοντας στο κοινό την πιο designaτη σειρά αξεσουάρ τεχνολογίας Whatever it Takes! Μοναδικά σχεδιασμένα από διάσημες προσωπικότητες, τα gadgets της πιο trendy σειράς της Αμερικής, Whatever it Takes, διατίθενται στην Ελλάδα πρώτα από τα καταστήματα Public και αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενα συλλογής ενισχύοντας παράλληλα το έργο διεθνών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων!

    Με την εξαιρετική τους αισθητική, αλλά και τη χρηστικότητά τους τα προϊόντα Whatever it Takes είναι σίγουρο πως θα γίνουν το νέο trend που θα  δώσει πιο ευχάριστο και δημιουργικό χαρακτήρα στη καθημερινότητα μας.

    Θήκες για κινητά τηλέφωνα και για tablets που έχουν σχεδιαστεί με την ιδιαίτερη αισθητική 600 διάσημων προσωπικοτήτων και καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων οι Katy Perry, Coldplay, Penelope Cruz, Charlize Theron, Eminem, Pharrell Williams, Tinie Tempah,  Kanye West,  Paloma Picasso, Nicole Kidman, George Clooney, Snoop Dogg, Donna Karan, Dame Vivienne Westwood DBE και πολλοί ακόμη, συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο.
    Τα ιδιαίτερα αυτά έργα τέχνης αποτελούν μέρος διεθνούς εκστρατείας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που υλοποιείται από το ίδρυμα 21st Century Leaders. Το Ίδρυμα 21st Century Leaders στοχεύει στην αξιοποίηση της επιρροής κάθε ηγέτη στον τομέα του έτσι ώστε να προκαλέσει θετική αλλαγή. Η αποστολή είναι να βοηθήσει, να ενθαρρύνει και να ευαισθητοποιήσει διεθνώς τη νέα γενιά, υποστηρίζοντας παράλληλα το έργο φορέων που δίνουν έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, την καταπολέμηση της φτώχειας και   την προστασία των παιδιών.
    Η τεράστια ποικιλία των συγκεκριμένων gadgets προσφέρει στους καταναλωτές το κίνητρο να υποστηρίξουν ένα μήνυμα ελπίδας αποκτώντας ένα ελκυστικό έργο τέχνης. Σκοπός της πρωτότυπης αυτής εκστρατείας είναι η άντληση εσόδων για την ενίσχυση  φιλανθρωπικών σκοπών.
    Με αξεπέραστη αισθητική και μοναδικά κομμάτια, αλλά και σε προσιτές τιμές οι επισκέπτες των Public δεν θα ξέρουν ποιο gadget να πρωτοδιαλέξουν για τους ίδιους και τους φίλους τους!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ