ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ: Διπλή προσφορά στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του ΣΚΑΪ

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ προσφέροντας 1 τόνο ζυμαρικά στους συνολικά 25 τόνους τροφίμων που συγκεντρώθηκαν αλλά και τρέχοντας στον αγώνα δρόμου της διοργάνωσης με ομάδα 30 εργαζομένων.

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που μεγαλώνουν καθημερινά, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στέκεται δίπλα τους προσφέροντας εδώ και χρόνια δωρεάν προϊόντα σε πλήθος κοινωφελών οργανισμών και ιδρυμάτων σε ολόκληρη την χώρα. Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» η εταιρία βγήκε πάλι μπροστά στο καθήκον της και δώρισε 2.000 πακέτα ζυμαρικά τα οποία μαζί με άλλα τρόφιμα θα δοθούν σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης. Η δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» πραγματοποιείται με την συνδρομή της «Τράπεζας Τροφίμων» του Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας και της «Αποστολής»  του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, φορέων με τους οποίους η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ διατηρεί έτσι και αλλιώς πολύχρονη σταθερή συνεργασία.

Οι κοινωνικές δράσεις της εταιρίας πάντα είναι συνυφασμένες με την έμπρακτη συμμετοχή των ίδιων των ανθρώπων της. Ομάδα 30 εργαζομένων εξέφρασε την αλληλεγγύη της τρέχοντας στον Τρίτο Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ