Σκρέκας: Το ΥΠΕΝ αδιαφορεί συστηματικά για το περιβάλλον

Ερώτηση – καταγγελία του Τομεάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ για την περιβαλλοντική αδράνεια της κυβέρνησης.

Με αφορμή την αδράνεια της Κυβέρνησης στο μείζον ζήτημα των περιβαλλοντικών ελέγχων και επιθεωρήσεων, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας κατέθεσε ερώτηση – καταγγελία στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό, την οποία συνυπογράφουν είκοσι έξι ακόμη βουλευτές της ΝΔ.

Ο κ. Σκρέκας σημειώνει πως η περιβαλλοντική συνείδηση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταρρέει συστηματικά, όπως άλλωστε και το ηθικό της πλεονέκτημα, με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος να δείχνει συστηματική αδιαφορία, που καταδικάζει εντέλει σε απραξία, γύρω από το ζήτημα των περιβαλλοντικών επιθεωρήσεων και το συστηματικό έλεγχο εφαρμογής της περιβαλλοντικής Νομοθεσίας.

Ο Τομεάρχης της ΝΔ επισημαίνει ότι η Κυβερνητική στάση οδηγεί σε συστηματική απαξίωση και μη τήρηση  των ντόμινο για την περιβαλλοντική προστασία, με προφανείς αρνητικές συνέπειες  και καλεί τον κ. Σκουρλέτη να δώσει στοιχεία για τον αριθμό και το είδος των περιβαλλοντικών επιθεωρήσεων που έγιναν εντός του 2015, καθώς και για τις Κυβερνητικές προθέσεις για τη δημιουργία μητρώου πιστοποιημένων  ελεγκτών περιβάλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ