Global Sustain: Παρουσιάζει το Yearbook 2015/16

Η Global Sustain παρουσιάζει την ένατη έκδοση της σειράς Yearbook, με τίτλο “Sustainable Consumption and Production: Towards a Circular Economy”. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 17:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Εξέλιξη», Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Καστρί – Ν. Ερυθραία, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.

Η φετινή ανθρακικά ουδέτερη έκδοση Yearbook πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το United Nations Environment Program (UNEP) και συγκεκριμένα με το Regional Activity Center for Sustainable Consumption and Production (SCP/RAC), Mediterranean Action Plan (MAP). Το Yearbook επικεντρώνεται στην κυκλική οικονομία, μια παγκόσμια τάση που ασπάζονται όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμοί, μετατρέποντας τις περιβαλλοντικές προκλήσεις σε οικονομικές ευκαιρίες και καινοτομία. Όπως κάθε χρόνο, η έκδοση φιλοξενεί έρευνες, μελέτες και απόψεις κορυφαίων ειδικών, νομπελιστών, ακαδημαϊκών και αξιωματούχων διεθνών οργανισμών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με ομιλία ανώτατα διευθυντικά στελέχη, των οποίων άρθρα και απόψεις φιλοξενούνται στη φετινή έκδοση. Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Βαρκελώνη.

Χορηγοί Eπικοινωνίας της εκδήλωσης είναι: Business Wire, CSR Review, CSR Week, Marketing Week, και Think+. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας είναι: Capital.gr, CSRnews.gr και MarketingWeek.gr. Χ         ορηγός Ανθρακικής Ουδετεροποίησης: Green Evolution. Χορηγός Κοκτέιλ: Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ