Euromedica: Χορηγός στο TRIMORE SYROS TRIATHLON

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1Ο TRIMORE SYROS TRIATHLON, στο οποίο ο Όμιλος EUROMEDICA έδωσε δυναμικό «παρών» ως Μεγάλος Έμπρακτος Υποστηρικτής.

Ο συναρπαστικός αγώνας τριάθλου, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την πανέμορφη Σύρο, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Η αθλητική εκδήλωση περιλάμβανε αγώνα κολύμβησης (750 μ.) στο πρώτο λιμάνι της Ελλάδας, αγώνα ποδηλασίας 20 χλμ. στην παραλία κατά μήκος του λιμανιού και αγώνα δρόμου 5 χλμ. στα μαρμαρόστρωτα σοκάκια της Σύρου.

Στο πλαίσιο του SYROS TRIATHLON πραγματοποιήθηκε επίσης αγώνας δρόμου 5 χλμ. εντός της πόλης, τρίαθλο και «κολύμπι μετ’ εμποδίων» για παιδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Ιουνίου, με Επιστημονική Εσπερίδα, στο θέατρο Απόλλων και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου με την τελετή βράβευσης στην πλατεία Μιαούλη.

Στηρίζοντας στην πράξη δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό, η EUROMEDICA στάθηκε στο πλευρό των διοργανωτών, φροντίζοντας για την ασφαλή συμμετοχή των αθλητών. Πιο συγκεκριμένα η EUROMEDICA πραγματοποίησε δωρεάν προαθλητικούς ελέγχους (εξέταση από καρδιολόγο, καρδιογράφημα), ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων διέθετε ασθενοφόρο με πλήρωμα (διασώστη, νοσηλεύτρια).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ