Γρηγόρης: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Δεκατιανό στα σχολεία»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Δεκατιανό στα σχολεία», που υλοποίησε ο Γρηγόρης και 6 ακόμα εταιρίες και στην οποία συνεργάστηκαν άψογα εθελοντές συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με δασκάλους από 70 σχολεία της Αττικής και 49 καταστήματα Γρηγόρης, όπου παρείχαν δεκατιανό γεύμα σε 11.500 μαθητές δημοτικού, καθημερινά για 8 μήνες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από το Νοέμβριο του 2015 μέχρι και τον Ιούνιο του 2016. Η αρμονική σύμπραξη εταιρειών και φορέων έφερε τέτοιο αποτέλεσμα που αποδεικνύει πόσο γόνιμη μπορεί να είναι η συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προς όφελος όλων. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είχε πολύ θετική απήχηση στους γονείς, στους κηδεμόνες και στους δασκάλους των σχολείων που συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης συμμεριζόμενος τις ανάγκες της εποχής και θέλοντας να στηρίξει εμπράκτως τα παιδιά των δημοτικών σχολείων και τις οικογένειές τους, προσέφερε καθημερινά στα παιδιά μια ποιοτική επιλογή για δεκατιανό στο σχολείο τους, με την πολύτιμη συμβολή των εταιρειών Coca-Cola Τρία Έψιλον, Γευσήνους ,οικογένεια Στεργίου, Αραμπατζής Ελληνική Ζύμη, Καραμολέγκος και Optima με το τυρί Adoro Gouda.

Φρεσκοψημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης, τοστ με τυρί και γαλοπούλα, σταφιδόψωμο και φυσικός χυμός πορτοκάλι, συνέθεσαν τις 1.200.000 μερίδες δεκατιανού που μοιράστηκαν με φροντίδα, αγάπη και πολύ διακριτικό τρόπο από όλους τους εμπλεκόμενους προς τα παιδιά.

Ο κ. Βλάσσης Γεωργάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης, δήλωσε σχετικά με την ενέργεια: «Η δημιουργία του προγράμματος “Δεκατιανό στα σχολεία” ήταν για εμάς μια ευκαιρία να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,

την παροχή των προϊόντων μας. Αξίζει να σημειωθεί πως, εάν δεν υπήρχε από όλους τους εμπλεκόμενους αυτή η τεράστια διάθεση για προσφορά, η ενέργεια δεν θα κατάφερνε να πάρει αυτήν την τόσο μεγάλη διάσταση και να έχουν τόσα παιδιά τη χαρά να γευθούν το δεκατιανό μας. Μια τέτοια πρωτοβουλία κατέστη εφικτή χάρη στους πελάτες που μας στηρίζουν με την αγάπη τους και την προτίμησή τους όλα αυτά τα χρόνια. Χαιρόμαστε που συντελέσαμε σε αυτό το σκοπό. Είμαστε εδώ να υποστηρίξουμε και άλλες τέτοιες αντίστοιχες ενέργειες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ