Omega Pharma: Στήριξη στο έργο του ΜΚΟ Δεσμός

H Omega Pharma προσέφερε πάνω από 800 τεμάχια απωθητικών σπρέι κουνουπιών Jungle Formula στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός».

Όλα τα προϊόντα δόθηκαν στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα Χαλκίδας, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των προσφύγων για μέγιστη προστασία από τα κουνούπια κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

H Omega Pharma προσέφερε προϊόντα απ’ όλη τη σειρά Jungle Formula, η οποία είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γενική Δ/νση Φυτικής Παραγωγής – Τμήμα Γεωργικών Φαρμάκων.

Πιο συγκεκριμένα, δόθηκαν τα εξής σκευάσματα: Jungle Formula Maximum Original, το οποίο είναι το μοναδικό απωθητικό με DEET σε περιεκτικότητα 50% που κυκλοφορεί στα φαρμακεία και απωθεί τα είδη κουνουπιών Aedes aegypti και Aedes albopictus (κουνούπι τίγρης) που είναι φορείς του ιού Ζίκα, Jungle Formula Kids για παιδιά άνω των 2 ετών και ιδανικό για χρήση εντός και εκτός σπιτιού και Jungle Formula Strong Soft Care με Ικαριδίνη σε περιεκτικότητα 20% και καταπραϋντικά συστατικά για καθημερινή προστασία από τα κουνούπια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ