Kinder+SPORT: Συνεργασία με Δήμο Αμαρουσίου για Αθλητικό Camp

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder+SPORT της εταιρείας Ferrero, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, συνεχίζει για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι τη δράση του σε συνεργασία με το 14ο Αθλητικό Camp μαζί με τους Ολυμπιονίκες Κλέλια Πανταζή και Μιχάλη Μουρούτσο.

Οι δύο διεθνείς πρωταθλητές μίλησαν στα παιδιά του καλοκαιρινού camp για τα οφέλη, τις χαρές και εμπειρίες που έχουν αποκομίσει από τον αθλητισμό και με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο έδειξαν πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Διαλέγοντας το άθλημα που αγαπούν, μπορούν να περνούν ευχάριστα χαρίζοντας ταυτόχρονα πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία τους.

Τα παιδιά από την πλευρά τους, προμηθεύτηκαν για μια ακόμα χρονιά το «Σακίδιο του Μικρού Αθλητή» με τα απαραίτητα για τις προπονήσεις τους και μέσα από μια σειρά ερωτήσεων εξέφρασαν την αγάπη τους για τον αθλητισμό, πως τους βοηθάει να βάζουν στόχους, να αναπτύσσουν το ομαδικό τους πνεύμα και να διασκεδάζουν.

Το Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου οργανώνεται κάθε καλοκαίρι, διαθέτει τέσσερις περιόδους από τον Ιούνιο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου και φέρνει περισσότερα από 900 παιδιά κάθε χρόνο σε επαφή με μία σειρά αθλημάτων, όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ