H Chiesi Hellas έδωσε χρώμα στην Αττική Οδό

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Chiesi Hellas, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Ομορφαίνουμε το Περιβάλλον», προσέφεραν μία όμορφη εικαστική παρέμβαση σε έναν παράδρομο της Αττικής Οδού, με στόχο τη διαμόρφωση του εξωτερικού περιβάλλοντος και τη συμβολή στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της γύρω περιοχής και των διερχόμενων οδηγών, αλλά και στην εργασιακή ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Το γκρι χρώμα αποτελεί πλέον παρελθόν και στη θέση του βρίσκεται μία ζωγραφιά φιλοτεχνημένη από τον καλλιτέχνη κύριο Γεώργιο Σταμόπουλο. Ο ζωγράφος δούλευε αρκετές μέρες πριν το προσχέδιο και οι εργαζόμενοι της Chiesi Hellas, στα πλαίσια της εσωτερικής ενδυνάμωσης, το γέμισαν με χρώμα την Πέμπτη, 26 Ιουλίου στις 11:00, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κυρίου Γεωργίου Πατούλη και εκπροσώπων της διοίκησης της Αττικής Οδού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το χώρο που βρίσκεται απέναντι από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 89 και επόμενο βήμα της εταιρείας Chiesi Hellas θα αποτελέσει η επέκταση της τοιχογραφίας ανάμεσα στην έξοδο 12, Λεωφόρου Πεντέλης και την έξοδο 11, Κηφισίας της Αττικής Οδού.

Για την πρωτοβουλία της Chiesi Hellas, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε: «Η συγκεκριμένη ενέργεια ξεκίνησε ως ένας τρόπος εξωτερίκευσης του ευχάριστου εργασιακού κλίματος και κατέληξε ως μία ενέργεια με οφέλη τόσο για το εξωτερικό περιβάλλον όσο και για την τοπική κοινωνία . Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να πραγματοποιούμε ενέργειες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο στο βαθμό που μας επιτρέπουν οι δυνατότητές μας και να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εμάς. Τόσο η διοίκηση της Αττικής Οδού όσο και η Δημοτική Κοινότητα, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της εταιρείας μας, αφήνοντάς μας να παρέμβουμε δημιουργικά στο εικαστικό τοπίο και να δώσουμε ζωή σε ένα γκρι τμήμα, χρωματίζοντάς το».

«Πρωτοβουλίες σαν και αυτή της Chiesi Hellas ‘δίνουν χρώμα’ στο γκρίζο τυπικά αλλά και ουσιαστικά, τις μέρες που διανύουμε. Θέλουμε να συγχαρούμε την εταιρεία για την ενέργεια αυτή και να διαβεβαιώσουμε ότι ως Δήμος Αμαρουσίου θα βρισκόμαστε με χαρά, δίπλα στις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες », ανέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Ο εκπρόσωπος της Αττικής Οδού κ. Σ. Παρασίδης, δήλωσε: «Χαιρόμαστε να στηρίζουμε πρωτότυπες πρωτοβουλίες όπως αυτή των εργαζομένων της Chiesi Hellas. Ελπίζουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες θα υιοθετούνται και από άλλες εταιρείες στο μέλλον, με στόχο έναν όμορφο περιβάλλοντα χώρο, μέσα στον οποίο ζούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ