Η Global Sustain παρουσίασε το Yearbook 2015/16

Την έκδοση ενός ακόμα Yearbook γιόρτασε η Global Sustain, ανάμεσα σε φίλους, μέλη και συνεργάτες. Η εταιρία παρουσίασε την ένατη έκδοση της σειράς Yearbook, με τίτλο “Sustainable Consumption and Production: Towards a Circular Economy, σε ειδική εκδήλωση, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Εξέλιξη», παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.

Η φετινή ανθρακικά ουδέτερη έκδοση Yearbook πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το United Nations Environment Program (UNEP) και συγκεκριμένα με το Regional Activity Center for Sustainable Consumption and Production (SCP/RAC), Mediterranean Action Plan (MAP).

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και παρουσιάζοντας τη φετινή έκδοση με αναφορά στα άρθρα που την απαρτίζουν.

Ειδικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Gaetano Leone, Coordinator, Mediterranean Action Plan – Barcelona Convention / UNEP, ο οποίος αναφέρθηκε σε διεθνείς πρωτοβουλίες για τη βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη συνεργασία με τη Global Sustain και το Yearbook.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ομιλία ανώτατα διευθυντικά στελέχη, των οποίων άρθρα και απόψεις φιλοξενούνται στη φετινή έκδοση. Συγκεκριμένα μίλησαν οι: κ. Philippe Sauer, Country President South-east Europe, Schneider Electric, κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Manifest Services, κ. Ιωάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής, TÜV AUSTRIA HELLAS, κ. Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Stirixis Group και ο Δρ Eric Soderquist, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Για τα πορίσματα της πρόσφατης έρευνας για την κυκλική οικονομία στην Ελλάδα που υλοποίησε η EY στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΣΕΒ για τη βιομηχανική ανάπτυξη, μίλησαν οι: Δρ Μάρκος Λουκογιαννάκης, Γενικός Διευθυντής, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, κ. Κιάρα Κόντη, Manager, Υπηρεσίες Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας, EY και κ. Απόστολος Βόρρας, συνεργάτης της ΕΥ.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Βαρκελώνη.

Χορηγοί Eπικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν οι: Business Wire, CSR Review, CSR Week και Think+. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας είναι: Capital.gr, CSRnews.gr. Χ ορηγός Ανθρακικής Ουδετεροποίησης: Green Evolution. Χορηγός Κοκτέιλ: Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ