Media Strom: Συνεργασίες με Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επειδή το 1/3 της ζωής αφιερώνεται στον ύπνο και επειδή ο ύπνος είναι η 3η βασικότερη ανάγκη μετά τον αέρα και το νερό για τον άνθρωπο, η Media Strom έχει αφιερωθεί στην κατασκευή προϊόντων που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τον καλό ύπνο.

Το βασικό στοιχείο για έναν καλό ύπνο είναι το στρώμα, το οποίο απαιτείται να είναι αποτέλεσμα σωστού συνδυασμού πιστοποιημένων πρώτων υλών, εξελιγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού,  τεχνολογίας υλικών, τεχνογνωσίας, διαρκών ελέγχων της ποιότητας κατασκευής και εφαρμογή επιστημονικών δεδομένων.

Η εταιρία Media Strom πιστή για 50 ολόκληρα χρόνια στην φιλοσοφία της να παρέχει στον καθένα το δικαίωμα συμμετοχής στον Καλό Ύπνο και προσανατολισμένη στη φιλοσοφία: “Ξαγρυπνάμε εμείς για να κοιμάστε εσείς καλύτερα” προχώρησε σε μια σημαντική και πρωτοποριακή συνεργασία με το Κέντρο Ύπνου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας ήταν ο επιστημονικά τεκμηριωμένος καθορισμός του τρόπου και του βαθμού με τον οποίο διαφορετικές τεχνολογίες κατασκευής στρωμάτων επηρεάζουν την ποιότητα ύπνου του ατόμου. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, η οποία είναι η πρώτη τέτοιου είδους παγκοσμίως, στηρίχτηκαν σε κλινικές έρευνες και παρουσιάστηκαν το 6ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για την Έρευνα του Ύπνου το οποίο αποτέλεσε και το 1ο Βαλκανικό / Νοτιοευρωπαϊκό Συνέδριο με αυτό το αντικείμενο (διεξαγωγή 30/6 – 3/7).

Τα αποτελέσματα της μελέτης αξιοποιήθηκαν από το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, το μοναδικό στην Ελλάδα και ένα από τα αρτιότερα στην Ευρώπη, για το σχεδιασμό της νέας προϊοντικής σειράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ