Γ. Καλλιμάνης ΑΕ: Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την υγεία

Μία εβδομάδα ενημερωτικών και εθελοντικών δράσεων πραγματοποίησε η εταιρία Καλλιμάνης για να παρακινήσει τους  εργαζομένους της στην υιοθέτηση πρακτικών που προάγουν  την προληπτική φροντίδα και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Από 6 έως 10 Ιουνίου 2016, οι εργαζόμενοι της εταιρίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δράσης «Εβδομάδα Υγείας», εμπλεκόμενοι ενεργά σε ένα πρόγραμμα με στόχο την πρόληψη και τον έλεγχο της υγείας, αλλά και την εθελοντική συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

Κατά την «Εβδομάδα Υγείας» πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις από εξειδικευμένους επιστήμονες για οφθαλμολογικά θέματα, για θέματα βελτίωσης των διατροφικών συνηθειών, για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων καθώς και για την παροχή πρώτων βοηθειών. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αιμοληψία από το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου, με μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους εργαζόμενους αλλά και τη Διοίκηση της εταιρίας.

«Κατά το σχεδιασμό του προγράμματος «Εβδομάδα Υγείας» προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε δράσεις που θα ευαισθητοποιήσουν τους εργαζομένους μας και θα συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους μέσα από την πρόληψη και τον έλεγχο», δηλώνει η Διευθύντρια HR της εταιρίας Φαίδρα Καπόγιαννη. «Η θετική απήχηση της όλης πρωτοβουλίας ήταν για εμάς η καλύτερη επιβεβαίωση της επιτυχίας του προγράμματος και της δέσμευσης για το μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ