OTE: Ταξίδι σε έναν Καλύτερο Κόσμο

Ο Όμιλος ΟΤΕ μας ταξιδεύει σε έναν Καλύτερο Κόσμο, μέσα από τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015

Περισσότεροι από 1,2 εκατ. συνάνθρωποί μας, όλων των ηλικιών, σε όλη τη χώρα, επωφελήθηκαν από την κοινωνική συνεισφορά του Ομίλου ΟΤΕ μέσα στο 2015. Με το πιο αναπτυγμένο και γρήγορο δίκτυο επικοινωνίας και συμμάχους εργαζόμενους και πελάτες, ο Όμιλος ΟΤΕ κατάφερε να πετύχει κορυφαίες επιδόσεις σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας ότι η βιώσιμη ανάπτυξη είναι στο DNΑ του.

Πέρα όμως από τους αριθμούς, για τον Όμιλο ΟΤΕ στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος και η ιστορία του. Αυτές τις ιστορίες, ατόμων και ομάδων που προσπαθούν και διεκδικούν έναν Καλύτερο Κόσμο, επέλεξε να διηγηθεί.

Σε έναν Κόσμο όπου όλοι και όλα έχουν σημασία. Όπου τα παιδιά ζουν με ασφάλεια και οι άνθρωποι τρίτης ηλικίας έχουν ευκαιρίες στις ανέσεις της ψηφιακής εποχής. Εκεί όπου η τεχνολογία είναι σύμμαχος για την ανάπτυξη του επαγγελματία. Εκεί όπου οι δράσεις αναδεικνύουν το Περιβάλλον και η ανακύκλωση εξαφανίζει τη λέξη «απορρίμματα».

Αυτός ο Κόσμος είναι εφικτός και μπορείτε να το διαπιστώσετε μέσα από το σύγχρονο διαδραστικό website (www.okosmosmaskalyteros.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ