TNT: Υποστηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με στόχο να μη λείπει ποτέ το χαμόγελο από τα πρόσωπα των παιδιών, και σε μία εποχή που η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο είναι σημαντικότερες από ποτέ άλλοτε, οι εργαζόμενοι της ΤΝΤ συνέλεξαν και προσέφεραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλοι οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε ένα bazaar ανταλλαγής και πώλησης δώρων με τη δυνατότητα να προτείνουν έναν Οργανισμό στο οποίο θα γινόταν η προσφορά των χρημάτων. Ανάμεσα στις προτάσεις που υποβλήθηκαν, «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» πλειοψήφησε και την Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 εκπρόσωποι του Ιδρύματος επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΤΝΤ για να παραλάβουν την επιταγή για την υποστήριξη του έργου τους από την ομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΤΝΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που συλλέχθηκε από όλους τους εργαζομένους, διπλασιάστηκε από την εταιρεία.

Η συνεργασία της ΤΝΤ με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δεν είναι καινούργια. Η ΤΝΤ συμμετέχει ήδη στο Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων (Amber Alert) έχοντας συνδεδεμένα με τη γραμμή επικοινωνίας τα εταιρικά κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων της που βρίσκονται στο ωράριο εργασίας τους εκτός εταιρείας, καθημερινά, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Με αυτό τον τρόπο, οι άνθρωποι της TNT μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στη διαδικασία εντοπισμού ενός παιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ