Adecco: Στην τελική ευθεία αναζήτησης του “Global CEO for One Month”

Η Εύα Αδόσογλου, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη «θητεία» της ως “CEO for One Month”, δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνο Μυλωνά.

Για ένα μήνα, η Εύα Αδόσογλου έζησε μια μοναδική εμπειρία και απέκτησε ισχυρά εφόδια που θα της χαρίσουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στη μετέπειτα επαγγελματική της πορεία. Επόμενο βήμα, η ανάδειξη των 10 “CEOs” που θα περάσουν στο BootCamp, την τελική αξιολόγηση του Ομίλου Adecco, για την επιλογή του “Global CEO for One Month”, ο οποίος και θα “διευθύνει” τον Όμιλο υπό την καθοδήγηση του CEO του, Alain Dehaze.

Ενθουσιασμένη με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της «θητείας» της, η Εύα Αδόσογλου δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα CEO for One Month ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα! Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και να αποδείξω τόσο στους ανθρώπους της Adecco που με επέλεξαν, αλλά ακόμα περισσότερο στον ίδιο μου τον εαυτό, ότι μπορώ να τα καταφέρω. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, συνέβαλα στη λήψη αποφάσεων και ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις, όπου η ψυχραιμία και η ευθυκρισία κρίνονταν απαραίτητες. Η καθοδήγηση του κ. Μυλωνά υπήρξε καθοριστική και θεωρώ ότι αποκόμισα εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στη μετέπειτα πορεία μου». Η Εύα, κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Master in Business Administration with a focus in Innovation and Technology Management από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης,  έχει εργαστεί στο παρελθόν σε τομείς όπως Auditing, Project Management και Business Development ενώ, υπήρξε συνιδρύτρια εταιρείας startup στις ΗΠΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μυλωνάς δήλωσε: «Το πείσμα, η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός της Εύας, επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας, καθώς κατάφερε μέσα σε ένα ομολογουμένως σύντομο χρονικό διάστημα να αποδείξει την αξία της. Είμαι, λοιπόν, ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μέσα από αυτό το πρόγραμμα συμβάλαμε και εμείς στην επαγγελματική της εξέλιξη, τηρώντας για μια ακόμη φορά και τη δέσμευση της Adecco για τη στήριξη των νέων δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα CEO for One Month, είναι μία από αυτές! Εύχομαι στην Εύα καλή επιτυχία στο επόμενο στάδιο της αξιολόγησης για την ανάδειξη του/της Global CEO for One Month, αλλά και στην μετέπειτα επαγγελματική της πορεία, για την εξέλιξη της οποίας θα μας έχει πάντα αρωγούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ