H INTERAMERICAN χορηγός στη 10η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

Και φέτος, η INTERAMERICAN ήταν παρούσα ως χορηγός στη μεγάλη, 10η λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών, που αποτελεί θεσμό και οργανώνεται από το 2002 από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η εταιρεία διέθεσε τις υπηρεσίες οδικής και άμεσης ιατρικής βοήθειας για την ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας, που είχε ως αφετηρία το Μαρούσι και κατέληξε στο Ξυλόκαστρο, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων από όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδος. Η ΠΟΣΕΑ αριθμεί ως μέλη της 101 συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών.

Η σχέση της INTERAMERICAN με την ιδέα της αιμοδοσίας είναι διαρκής στην πράξη, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσα από τις τακτικές αιμοδοσίες που οργανώνει η εταιρεία με τη συμμετοχή εργαζομένων και συνεργατών πωλήσεων, αλλά και τις δράσεις που αναπτύσσει από κοινού με συλλόγους αιμοδοτών σε τοπικές κοινωνίες. Σημειώνεται ότι ετησίως συγκεντρώνονται από τις εταιρικές αιμοδοσίες περισσότερες από 120 φιάλες αίματος.

Η ΠΟΣΕΑ, που ιδρύθηκε το 1987 και είναι πιστοποιημένη βάσει του διεθνούς συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008, έχει ως στόχο της τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος. Η ομοσπονδία έχει ιδρύσει και πανελλήνια επιτροπή νέων εθελοντών για την ανάπτυξη της αιμοδοσίας στις ηλικίες 18-30 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ