Starbucks: Συλλεκτικά θερμός γεμάτα χρώματα και αγάπη από τα Παιδικά Χωριά SOS

Αυτό το Φθινόπωρο, ένας μοναδικός δεσμός αγάπης  δυναμώνει ακόμη περισσότερο. Η Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε. συνεχίζει την ενεργή υποστήριξή της στο σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS, μέσα από δημιουργικές συνέργειες και πάντα με την αμέριστη συμμετοχή των φίλων της στην Ελλάδα.

Συλλεκτικά θερμός «ντύνονται» με τα χρώματα και τις δημιουργίες εφήβων των Παιδικών Χωριών SOS  και σας προσκαλούν να μοιραστείτε μαζί τους την αγάπη τους για τη χώρα μας.   Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Starbucks σε όλη την Ελλάδα, νέα συλλεκτικά θερμός  με θέμα …την Ελλάδα και τα  συνολικά κέρδη από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, για την περαιτέρω ενίσχυση των στόχων του Οργανισμού στη χώρα μας.

Τρεις διαφορετικές ζωγραφιές κοσμούν τα νέα Starbucks Θερμός, που φιλοτέχνησαν για αυτό το σκοπό έφηβοι που συμμετέχουν στο Εικαστικό Εργαστήρι του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Με αφορμή την ερώτηση που τους κάναμε τι σημαίνει Ελλάδα για εσάς, οι έφηβοι ζωγράφοι αποτύπωσαν στο χαρτί τι είναι αυτό που συμβολίζει η Ελλάδα για αυτούς, κάποιοι με έντονα χρώματα και κάποιοι άλλοι με συμβολικά στοιχεία. Στο καλλιτεχνικό αυτό τους ταξίδι, είχαν την καλλιτεχνική βοήθεια και καθοδήγηση από τον Χαρίτο Μουντουφάρη, partner των Starbucks, που κέρδισε σε εσωτερικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό, με αποτέλεσμα το σχέδιό του με θέμα την Άνοιξη να κοσμεί το ποτήρια Starbucks  σε όλη την Ευρώπη.

Ο  κ. Στέφανος Αραβανής, Εμπορικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε. δήλωσε σχετικά: «Όταν μοιράζεσαι και ανταποδίδεις την αγάπη που σου προσφέρεται, τότε μόνο αισθάνεσαι το μεγαλείο της. Για εμάς στα Starbucks, αποτελεί μια από τις κατευθυντήριες γραμμές μας να ανταποδίδουμε την αγάπη των φίλων μας και να προσφέρουμε απλόχερα τη δική μας σε όσους το έχουν ανάγκη στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε.

Από το 2002 μέχρι σήμερα, έχουμε αναπτύξει μια μοναδική σχέση αγάπης με τα Παιδικά Χωριά SOS, στηρίζοντας το έργο τους μέσα από πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος, με τη βοήθεια των φίλων των Starbucks συνεχίζουμε τις δράσεις μας για να συνεισφέρουμε όλοι μας, ώστε να βοηθήσουμε στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS στη χωρά μας, τώρα που είναι ακόμη πιο δύσκολο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ