Hard Rock Cafe: Στηρίζει το Race for the Cure

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του Hard Rock Cafe Athens, η εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για την ενημέρωση των δημοσιογράφων σχετικά με τον Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure®, που θα πραγματοποιηθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ζάππειο.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον Αγώνα καθώς και για το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», που επί σειρά ετών στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και ενθαρρύνει όλους μας να συνεισφέρουμε στο έργο του, με σκοπό να γίνουν ακόμα περισσότερες οι «survivors». Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», κα. Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό του Greece Race for the Cure®, στηρίζοντας με την πηγαία ενέργειά της τον αγώνα του Συλλόγου. Η ίδια εμβάθυνε στη συμβολική σημασία του αγώνα, υπογράμμισε τη σημαντικότητα της διοργάνωσης του Greece Race for the Cure®, ως όχημα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης και έδωσε συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να συνεισφέρει στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Με moto το Love All, Serve All αλλά και το Save the Planet, το Hard Rock International συνδέεται ανέκαθεν και με μεγάλη αφοσίωση, με ένα ευρύ φάσμα φιλανθρωπικών δράσεων, ενισχύοντας το έργο των τοπικών κοινοτήτων. Στηρίζοντας λοιπόν τον αγώνα, το Hard Rock Cafe Athens αποτελεί και φέτος σημείο εγγραφής των συμμετοχών για το Greece Race for the Cure®.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ