ManpowerGroup: Η Φανή Κλειδά νέα γενική διευθύντρια

H ManpowerGroup Ελλάδας, η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, καλωσορίζει την Φανή Κλειδά, η οποία ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας από την 9η Σεπτεμβρίου 2016.

Η Φανή Κλειδά διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της συμβουλευτικής και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας όπως του λιανεμπορίου, υψηλής τεχνολογίας και βιομηχανίας.

Η ManpowerGroup Ελλάδας εστιάζει περαιτέρω στην ανοδική πορεία που έχει ήδη καταγράψει κατά την διάρκεια του 2016. Μέσα από την ανάληψη των καθηκόντων της Γενικής Διευθύντριας ολοκληρώνεται το εγχείρημα της διεύρυνσης της νέας εμπορικής ομάδας πωλήσεων και ανάπτυξης και εμπλουτίζεται η πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών εργαστηρίων TALENTLABμε νέα σειρά ενδοεπιχειρησιακών δράσεων και υπηρεσιών.

Ο τομέας μόνιμης και προσωρινής στελέχωσης διευρύνεται μέσα από την ολιστική πλατφόρμα CAREER HARMONY καθώς και οι πιστοποιημένες υπηρεσίες Career Transition της Right Management και Outsourcing της ManpowerGroup Solutions παραμένουν οι πλέον ανταγωνιστικές στην ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ