Coco mat: Ποδηλατικός γύρος Pillow Positive Project Bike Tour για καλό σκοπό

Το πρώτο COCO-MAT Bike Tour στη Γερμανία φέρει το σύνθημα του COCO-MAT “PILLOW POSITIVE Project – Η COCO-MAT ποδηλατεί για την καρδιά”. Από το 2012 η COCO-MAT στηρίζει γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω  καρκίνου του μαστού. Μέσα από το  PILLOW POSITIVE Project  δόθηκαν μέχρι σήμερα 5.500 μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς. Το σχήμα του μαξιλαριού ανακουφίζει  μετεγχειρητικά τον πόνο και προστατεύει την ουλή. Επίσης μειώνει την συχνότητα λήψης παυσίπονων και βελτιώνει την ψυχολογία των ασθενών.

Το PILLOW POSITIVE Bike Tour  ξεκινά στις 23.09.2016 στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο για να καταλήξει στις 14.10.2016 στο Μόναχο, στο κατάστημα της COCO-MAT κοντά στην γνωστή πλατεία Odeonsplatz, στην καρδιά της βαυαρικής μητρόπολης. Με καθοδηγητή κανέναν λιγότερον από τον ίδιο τον ιδρυτή της COCO-MAT και πλέον „γκουρού“ των ποδηλατικών γύρων Πωλ Ευμορφίδη, τα ξύλινα ποδήλατα „Αθηνά“ θα διασχίσουν τη Γερμανία εξαπλώνοντας το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, του υγιεινού και φυσικού ύπνου, της θετικής ενέργειας και της ζωτικότητας.

Αυτος ο ποδηλατικός γύρος θα συνδέσει σαν πράσινο νήμα όλα τα καταστήματα COCO-MAT στη Γερμανία μεταξύ τους, διασχίζοντας Βερολίνο, Ανόβερο, Ντίσελντορφ, Κολωνία, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη και Μόναχο. Μικροί και μεγάλοι, COCO-MAT φίλοι από την πολιτική, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον Τύπο και των μέσων ενημέρωσης, ο καθένας προσκαλείται να συμμετάσχει στους θεαματικούς ποδηλατικούς γύρους της εκάστοτε πόλης.

Σε κάθε κατάστημα COCO-MAT θα υπάρχει κατά την άφιξη των ποδηλατοδρόμων ένα event καλωσορίσματος, κατά το οποίο θα διατεθούν τόσα μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς όσος θα είναι και αριθμός των συμμετεχόντων. Όσο πιο πολλοί ειναι οι ποδηλάτες, τόσες περισσότερες γυναίκες θα μπορέσουν να υποστηριχθούν. 1 συμμετοχή = 1 μαξιλάρι σε σχήμα καρδιάς!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν φυσικά παραδοσιακά ελληνικά σνακς και ροφήματα, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν COCO-MAT δώρα. Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων σε κάθε πόλη θα κληρωθεί και ένα ξεχωριστό, μεγάλο δώρο: Τέσσερις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε ένα COCO-MAT ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους ποδηλατικούς γύρους πόλεων μπορούν να προσέλθουν και να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας στο αντίστοιχο κατάστημα της COCO-MAT στην πόλη που θέλουν, αλλά και μέσω e-mail. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PILLOW POSITIVE Project και τον ποδηλατικό γύρο, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μαςwww.coco-mat.de.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ