Η PressiousArvanitidis γιορτάζει την FSC Friday

H FSC Friday είναι η τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου και αποτελεί μία ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη του FSC σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν την υπεύθυνη διαχείριση των δασών του πλανήτη και υλοποιούν ενέργειες με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του FSC και των δράσεων του.

To FSC (Forest Stewardship Council / Συμβούλιο Διαχείρισης των Δασών) είναι ένας διεθνής μη κυβερνητικός οργανισμός, που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την προστασία των δασών του πλανήτη. Αποστολή του είναι να διασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών πραγματοποιείται με υπεύθυνο και ορθό τρόπο, να προστατεύει τους φυσικούς βιότοπους, να σέβεται και να προασπίζει τα δικαιώματα των τοπικών κοινοτήτων.

Το FSC έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, αριθμεί περίπου 1.500 πιστοποιημένα μέλη σε όλο τον κόσμο και διαχειρίζεται και προστατεύει δασικές εκτάσεις που προσεγγίζουν τα 2 δισεκατομμύρια στρέμματα δάσους.

Η PressiousArvanitidis, η πρώτη πιστοποιημένη κατά FSC εκτυπωτική εταιρεία στην Ελλάδα, 6 χρόνια μετά την πιστοποίησή της κατά FSC, συνεχίζει να υποστηρίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών, παράγοντας πιστοποιημένα κατά FSC έντυπα και συσκευασίες και γιορτάζει την Παρασκευή 30/09/2016 την FSC Friday.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ