Το Κέντρο Όμηρος συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Τυφλών «ΟΜΗΡΟΣ», συμμετείχε στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με το σύνθημα #BEACTIVE, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου του Δήμου Καλλιθέας.

Στη διάρκεια του αθλητικού διημέρου, διεξήχθη αγώνας Goalball από τους αθλητές του Σωματείου «ΟΜΗΡΟΣ» με τη συμμετοχή των μαθητών του ΚΕΑΤ, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αγώνες Judo και Interactive Dance με τη συμμετοχή του κοινού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κα. Άννα Γιαννάκου-Πάσχου, η Πρέσβειρα του #BEACTIVE κα. Καλλιόπη Βέττα και η Διοικήτρια του ΚΕΑΤ, κα. Μπέττυ Λεωτσάκου, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Σωτήρης Δέδες, μέλος του ΔΣ της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο κ. Παναγιώτης Μαρκοστάμος, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, ο κ. Απόστολος Δασκαλόπουλος του Κέντρου Απεξάρτησης «Θησέας» του Δήμου Καλλιθέας, και ο κ. Αντώνης Ανάστος, προπονητής της ομάδας ανδρών Goalball της ΕΑΟΜ και προπονητής του Αθλητικού Σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ