Friskies: Επιτυχές το 3ο Run with your Dog

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο FRISKIES® RUN with your DOG, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, γιορτάζοντας την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και των τετράποδων φίλων μας.

Η συμμετοχή στο 3ο FRISKIES®  RUN with your DOG ξεπέρασε κάθε προσδοκία και 1000 κιλά τροφής προσφέρθηκαν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενισχύοντας το σημαντικό της έργο, μέρος του οποίου είναι η σίτιση εκατοντάδων αδέσποτων.

Οι ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με τα κατοικίδιά τους μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, ενώ και φέτος, οικογένειες με τα παιδιά και τους τετράποδους φίλους τους συμμετείχαν σε ειδικά «family runs», με κύριο στόχο να διασκεδάσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους, ενισχύοντας την ιδέα ότι τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας.

Εκτός από τους αγώνες δρόμου, μικροί και μεγάλοι, παρέα με το κατοικίδιο τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα, αλλά και να διασκεδάσουν με παράλληλες δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση, όπως face painting, dog art με τις πατουσίτσες των σκύλων, dj sets, κλπ.

Οι αγώνες ανέδειξαν χρυσούς, αργυρούς και χάλκινους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή Friskies® για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για το 3ο RUN with your DOG.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ