LG: Χορηγός Τεχνολογίας στο Spetses Mini Marathon

Η LG Electronics Hellas (LG) συμμετέχει και φέτος ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στο Spetses Mini Marathon, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στο νησί των Σπετσών.

Με κορυφαία προϊόντα, συναρπαστικές δραστηριότητες και την ομάδα των LG Runners, η LG υποστηρίζει τη μεγάλη αθλητική γιορτή και στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Το LG video wall με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 3x3, αναμένεται να εντυπωσιάσει και φέτος, προβάλλοντας live στιγμιότυπα από τους αγώνες και πληροφορίες για τις δράσεις του τριημέρου.

Επιπλέον, η LG προσκαλεί όσους έχουν εγγραφεί στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, να δηλώσουν συμμετοχή και να αγωνιστούν στην ομάδα των LG Runners, με έπαθλο δέκα μοναδικά LG δώρα. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, μπορούν να επισκεφτούν το χώρο δράσης της LG έχοντας μαζί τους τον «Προσωπικό Αριθμό Δρομέα» που έχουν παραλάβει από τη διοργάνωση και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την επίσημη μπλούζα “LG Runners”, την οποία θα πρέπει να φοράνε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν ταυτόχρονα την ευκαιρία να επισκεφτούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG στην Πλατεία Ποσειδώνος για να φτιάξουν το δικό τους αναμνηστικό LG MiniMe, αιχμαλωτίζοντας την όμορφη και διασκεδαστική εμπειρία, γιατί με την LG «η Ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ