Κωτσόβολος: Συμμετείχε στις Ημέρες Καριέρας 2016

Η Κωτσόβολος συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας 2016», που πραγματοποιήθηκαν στις 8 και 9 Οκτωβρίου από το kariera.gr στηνΤεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν στελέχη της Κωτσόβολος σε 2 «Ημέρες» που αποτελούν τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Η Κωτσόβολος, πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων και της τεχνολογίας, που αναδείχθηκε ανάμεσα στα Best Workplaces 2016 για την Ελλάδα, αναζητά διαρκώς νέους και ταλαντούχους ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν στη μεγάλη ομάδα της και να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσωπικά.

Έτσι, προσέφερε την ευκαιρία σε πάνω από 700 νέους που επισκέφτηκαν το booth της να κάνουν μια μίνι 10λεπτη συνέντευξη και στη συνέχεια, όσοι το επιθυμούσαν, να πραγματοποιήσουν ένα τεστ προσωπικότητας (aptitude test), προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για κερδίσουν μία υποτροφία σπουδών στο BCA College.

Οι «Ημέρες Καριέρας» στηρίζονται σε 3 βασικούς πυλώνες: «Εργασία, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα» με στόχο να φέρουν κοντά υποψηφίους, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία, με εκπαιδευτικούς φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ