Henkel Hellas: Στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas για 3η συνεχόμενη χρονιά παραμένει ενεργά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στηρίζοντας το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο» που αφορά στη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη και η δημιουργική απασχόληση παιδιών από μη προνομιούχες οικογένειες ή οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων.

Σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ευθύνης, η Henkel αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που στήριξε το νέο πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας και κατανοώντας τη σπουδαιότητα της πρωτοβουλίας αυτής, η Henkel παραμένει θερμή υποστηρικτής του προγράμματος και εξακολουθεί να στηρίζει τη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» και αυτή τη σχολική χρονιά, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για συμβολή στην κοινωνική πρόοδο.

Το πρόγραμμα «Μαζί κτίζουμε το αύριο» συνεχίζει να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, καθώς στο πλαίσιο των τριών χρόνων λειτουργίας των δύο Κέντρων στη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη έλαβαν υποστήριξη συνολικά 1.000 παιδιά και οι οικογένειές τους, μέσω εκπαιδευτικής υποστήριξης, δημιουργικής απασχόλησης και συμβουλευτικής γονέων. Πέρα από την συμβολή της εταιρίας στην υλοποίηση του προγράμματος με τη μορφή χορηγίας, η προσπάθεια αγκαλιάστηκε και από τους εργαζόμενους των τριών τομέων της Henkel Hellas, οι οποίοι συγκέντρωσαν κούτες με γραφική ύλη και άλλα χρηστικά αντικείμενα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το πρόγραμμα «Μαζί κτίζουμε το αύριο» έχει επίσης την υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, ενώ κοινή δράση Henkel-Μασούτης αποτελεί η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών της αλυσίδας και το κάλεσμά τους για εθελοντική συνεισφορά. Συγκεκριμένα, για τη φετινή σχολική χρονιά υλοποιείται συγκέντρωση γραφικής ύλης στα καταστήματα «Μασούτης» σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με τη συνεργασία ο κ. Γιώργος Πρωτόπαππας, Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που o Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas ενισχύει τα τελευταία  χρόνια το έργο μας με συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να στηρίξουμε ουσιαστικά τα παιδιά που έχουν τόση ανάγκη, καθώς και τις οικογένειές τους που έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της συνεχιζόμενης κρίσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ