ΤΕΥΠ ΕΕΔΕ: Έρχεται η Διοργάνωση για τα Αριστεία Εταιρικών Υποθέσεων

Ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ, προκηρύσσει για 4η φορά τα Corporate Affairs Excellence Awards.

Πρόκειται για τα Βραβεία, τα οποία απονέμονται από το 2012, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς  που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης και έμπρακτης στήριξής τους για την εξωστρέφεια και τις επικοινωνιακές δράσεις τους.

Μέσα από τα έργα που διακρίνονται, εντοπίζονται, αναδεικνύονται, δημοσιοποιούνται και επιβραβεύονται επιτυχημένες πρακτικές, εργαλεία και εφαρμογές, οι οποίες προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν πρακτικές προς μίμηση στη λειτουργία Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ανέλαβε η Δήμητρα Δασκαλάκη, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΥΠ και Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ. Μέλη της Επιτροπής είναι οι Νίνα Θεοδωρακοπούλου, Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Γραφείου Τύπου στη Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας της Cyta Ελλάδος, Βένη Κλεονάκου, Senior Account Manager της Weber Shandwick και Ανθή Τροκούδη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Εταιριών Olympia.

Οι υποψηφιότητες για τα Corporate Affairs Excellence Awards 2017 θα αφορούν Δράσεις που διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, είτε πλήρως είτε πιλοτικά, από 1ης Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ