ΓΓΙΦ: Συμμετείχε στο φεστιβάλ «Break the Chain 2»

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) συμμετείχε ως συνδιοργανώτρια στο φεστιβάλ  «Break the Chain 2», μια εκστρατεία για την καταπολέμηση της Εμπορίας & Εκμετάλλευσης Ανθρώπων. Αφύπνιση, ενεργοποίηση και δράση, με όχημα την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση. «Δε μένουμε αμέτοχοι. Σπάμε την αλυσίδα της εκμετάλλευσης».

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, στον χαιρετισμό της, κατά την έναρξη της ημερίδας με θέμα «Σπάσε την αλυσίδα της εμπορίας και εκμετάλλευσης ανθρώπων», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 στο αμφιθέατρο 9,84 του χώρου της Τεχνόπολης, αναφέρθηκε στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η ΓΓΙΦ, με στόχο την καταπολέμηση του trafficking.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Γενική Γραμματέας δήλωσε ότι «η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν προσδιορίζεται με όρους της προσφοράς και της ζήτησης. Απεναντίας, το δικαίωμα να ορίζει ο κάθε άνθρωπος ελεύθερα τη ζωή του, είναι ένα δικαίωμα αναφαίρετο και μη εξαγοράσιμο. Προς την κατεύθυνση αυτής της ελευθερίας και της ισότητας όλων των ανθρώπων για μια αξιοπρεπή ζωή, είναι καιρός να βοηθήσουμε όλοι και όλες, ώστε να «σπάσει η αλυσίδα της εμπορίας και εκμετάλλευσης των ανθρώπων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ