Lavipharm: Για 8η συνεχή χρονιά στον 34ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

Με πυξίδα «Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις …. αλλά γιατί!» και τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του MDA Hellas, η Lavipharm γίνεται για άλλη μια χρονιά MDA Runner και τρέχει στον 34ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Oι εργαζόμενοι της Lavipharm, δίνοντας το παράδειγμα ευγενούς άμιλλας και ανθρώπινης επικοινωνίας, γίνονται ξανά δρομείς και τρέχουν για 8η συνεχή χρονιά μαζί με χιλιάδες άλλους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ομάδα της εταιρείας θα φροντίσει, μέσα από το «Νενικήκαμεν» του Φειδιππίδη, να μεταδώσει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης, συλλογικότητας και φιλανθρωπίας.

Σε αυτό το μεγάλο δρομικό γεγονός της χώρας, που φέτος συμπίπτει με την επέτειο των 120 ετών από την 1η σύγχρονη διοργάνωση του Μαραθωνίου, η ομάδα της Lavipharm θα συμμετέχει στους αγώνες δρόμου των 5χλμ και των 10χλμ., στηρίζοντας με την προσπάθειά της, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, το MDA Hellas, Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

Η Lavipharm, με πορεία περισσότερων από 100 ετών, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ