Όμιλος ANTENNA: Συμμετείχε στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, πρωτοπόρος και ηγετικός Όμιλος στα ΜΜΕ και την Ψυχαγωγία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, συμμετείχε, μέσω της AntennaRunning Team, στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.  Δεκάδες εργαζόμενοι του Ομίλου έτρεξαν για καλό σκοπό σε αυτή τη μεγάλη «γιορτή» για την ευεξία, τον εθελοντισμό και κυρίως το ψυχικό σθένος.

Η συμμετοχή των εργαζομένων του Ομίλου στον Μαραθώνιο, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Wellness Project”. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να συμβάλει ενεργά στους τομείς του πολιτισμού, της υγείας και του περιβάλλοντος, διαμορφώνοντας ένα υψηλό επίπεδο ζωής για τους εργαζόμενους του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της συμμετοχής της Αntenna Running Teamκαθώς και με την επιπλέον συνδρομή του Ομίλου,  διατέθηκε ένα σημαντικό ποσό για τις ανάγκες ενίσχυσης του Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που στηρίζει παιδιά και νέους από 3-30 ετών με αναπτυξιακές διαταραχές.

Ο Όμιλος ANTENNA θα συνεχίσει σταθερά με πρωτοβουλίες και προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας να ενισχύει την κοινωνική προσφορά, την ευεξία, και να προάγει τον

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ