«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»: Στήριξε τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», για μια ακόμη φορά, στήριξε τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος ολοκληρώθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2016 με ρεκόρ συμμετοχών 55.000 αθλητών από όλο τον κόσμο, στην αυθεντική διαδρομή, στους παράλληλους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ. Φέτος η κλασική διαδρομή είχε πολλαπλό επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 120 χρόνια από την πρώτη διεξαγωγή Μαραθωνίου δρόμου και των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΣΕΓΑΣ και ανέλαβε να προωθήσει στα κανάλια το τηλεοπτικό σποτ που αφορούσε την πρόσκληση προς τον κόσμο να «Γιορτάσουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο Όλοι μαζί!».

Με τη βοήθεια της Digi8  η οποία προώθησε το συγκεκριμένο σποτ σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας επετεύχθη ο μεγαλύτερος αριθμός προβολής που έχει γίνει ποτέ σε Μαραθώνιο. Σημαντική ήταν και η προσφορά της Media Service που παρείχε πληροφορίες για τη μέτρηση των τηλεοπτικών προβολών του σποτ.

Το σποτ είχε περισσότερες από 150 τηλεοπτικές προβολές στα κανάλια εθνικής εμβέλειας, σε διάρκεια μόλις 14 ημερών. Τα κανάλια ανταποκρίθηκαν θετικά και πρόβαλαν το σποτ σε ζώνες και εκπομπές υψηλής τηλεθέασης. Επίσης το εν λόγω σποτ προωθήθηκε από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και προβλήθηκε στο κανάλι της Βουλής, σε συνδρομητικά κανάλια όπως στο FOX και ΟΤΕ TV, στις οθόνες κλειστών κυκλωμάτων σε κεντρικά σημεία όπως στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, στα καταστήματα των τραπεζών Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος και Eurobank, στα καταστήματα Everest κ.α.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθειά μας αυτή, με τον καλύτερο τρόπο, γεμίζοντας το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 13 Νοεμβρίου και προάγοντας για μία ακόμη φορά το αθλητικό πνεύμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ