Vodafone: Η Ηρώ Μέλλιου, Head of HR Centres of Expertise

Η Ηρώ Μέλλιου αναλαμβάνει το ρόλο της Head of HR Centres of Expertise στην Vodafone Ελλάδας, προερχόμενη από την KPMG Management Consulting, όπου τα τελευταία εννέα χρόνια διατέλεσε Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια.

Από την θέση της στην Vodafone Ελλάδας, η Ηρώ θα έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό προγραμμάτων και την εφαρμογή πολιτικών με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των εργαζομένων μέσα στην εταιρεία σε σχέση με θέματα που αφορούν στην προσέλκυση και ένταξη τους, την ανάπτυξη, τη διαχείριση της απόδοσης και της καριέρας τους, καθώς και των ανταμοιβών και της επιβράβευσης τους.

«Προτεραιότητά μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να προσελκύουμε καταξιωμένα στελέχη,  που θα συμβάλλουν με την πολυετή εμπειρία και γνώση τους στην ενδυνάμωση του Employer Brand της Vodafone Ελλάδος, στην ανάδειξη της δυναμικής των ανθρώπων μας και στην ενίσχυση της δυνατότητας μας να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους», δηλώνει η κ. Φραγκίσκη Μελίσσα, HR Director της Vodafone Ελλάδας.

Η Ηρώ Μέλλιου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών με ειδίκευση σε θέματα Management Learning από το Lancaster University της Μεγάλης Βρετανίας. Εντάχθηκε στην KPMG Ελλάδος το 1996 ως Σύμβουλος, ενώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια είχε αναλάβει διευθυντικό ρόλο στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ