Interamerican: “Κατάθεση Ζωής” από εργαζόμενους και συνεργάτες της

Εργαζόμενοι και συνεργάτες της INTERAMERICAN στήριξαν για ακόμα μια φορά την αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της INTERAMERICAN (ΣΥΠΙΝ) στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο.

Αντίστοιχη ενέργεια, τον μήνα Νοέμβριο, πραγματοποιήθηκε και από το Γραφείο Πωλήσεων της εταιρείας στα Χανιά, με συντονιστή τον Στάθη Λουραντάκη, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» και τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας».

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 60 μονάδες αίματος.

Η Aιμοδοσία  για την INTERAMERICAN αποτελεί βασική δραστηριότητα εθελοντισμού των εργαζομένων και συνεργατών της. Είναι μια ενέργεια κοινωνικής συνεισφοράς της εταιρείας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Πράξεις Ζωής”.

Επισημαίνεται ότι ο Σύλλογος Υπαλλήλων της INTERAMERICAN διατηρεί τη δική του τράπεζα αίματος για τις ανάγκες των εργαζομένων της εταιρείας – και όχι μόνο.

Η INTERAMERICAN έχει σχεδιάσει και υλοποιεί κατά την τελευταία δεκαετία ένα ευρύτατο πρόγραμμα κοινωνικών πρωτοβουλιών με έμφαση στη φροντίδα της υγείας, επενδύοντας στον εθελοντισμό των εργαζομένων και συνεργατών της, οι περισσότεροι από τους οποίους αποτελούν μέλη της εταιρικής ομάδας «Εθελοντές Ζωής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ