ALBA: Υποτροφία Οργανωσιακής Συμπεριφοράς Chris Argyris

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece προσφέρει την Υποτροφία “Οργανωσιακής Συμπεριφοράς- Chris Argyris “ σε έναν φοιτητή του προγράμματος MSc in Strategic Human Resource Management με υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση και προοπτικές.

Η Υποτροφία προσφέρεται στη μνήμη του Chris Argyris, the James Bryant Conant Professor of Education and Organization Behavior στο Πανεπιστήμιο του Harvard και μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του ALBA. O Chris Argyris που αποτελούσε έναν από τους πιο σημαντικούς διαμορφωτές της θεωρίας του management, θεωρούνταν ο ‘πατέρας’ της επιστήμης της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς.

Το 1992, ο Καθηγητής Chris Argyris ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση του ALBA να συμμετέχει στο Ακαδημαϊκό του Συμβούλιο. Συμμετείχε σε πολλές από της συναντήσεις του Συμβουλίου και εκφώνησε την εναρκτήρια ομιλία του προγράμματος MSc in Strategic Human Resource Management. Επίσης, δίδαξε σε φοιτητές του ΜΒΑ και σε πολλούς συνεργάτες του ALBA και προσέφερε δωρεάν πολύτιμες συμβουλές στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον Πρύτανη του ALBA και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του Σχολείου.

H Υποτροφία Οργανωσιακής Συμπεριφοράς Chris Argyris είναι μία υποτροφία ακαδημαϊκή αριστεία και καλύπτει το 100% των διδάκτρων του προγράμματος. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα δυνατό προφίλ και ένα μέσο όρο προπτυχιακών σπουδών μεγαλύτερο του 7,5/10. Επιπλέον, εξωσχολικές δραστηριότητες, εθελοντισμός και σχετική εργασιακή εμπειρία, θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως. Την τελική λίστα από την οποία θα επιλεχθεί ο/η υπότροφος/η θα την διαμορφώσει επιτροπή αξιολόγησης που απαρτίζεται από καθηγητές του ALBA. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια  εισαγωγής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, όπως αυτά αναφέρονται στο site.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν την online αίτηση μέχρι την Τετάρτη 14/12/2016 το αργότερο. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να σημειώσουν  “Chris Argyris Scholarship” στο πεδίο ‘notes’.

Oι υποψήφιοι που δεν θα λάβουν την Υποτροφία Chris Argyris μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα μαθητείας που προσφέρει το ALBA αντί υποτροφίας. Ο αριθμός των μαθητειών που θα δοθούν εξαρτάται από τις ανάγκες του Οργανισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ