Ikea: Προσφέρει στα παιδιά και τα φετινά Χριστούγεννα

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, για ακόμα μια χρονιά στηρίζει τα δικαιώματα των παιδιών και μας συστήνει τη νέα καμπάνια «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό».

Φέτος τα Χριστούγεννα, το ΙΚΕΑ Foundation μέσω της καμπάνιας «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» προσφέρει, με κάθε αγορά ενός παιχνιδιού ή ενός βιβλίου, από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου, 1€ για τη στήριξη του δικαιώματος των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξή τους.

Χάρη στο παιχνίδι, τα παιδιά παίρνουν μαθήματα ζωής, χαίρονται και εκπαιδεύονται. Γίνονται πιο δημιουργικά, αλλά και αναπτύσσουν ποικίλες δεξιότητες, όπως το πώς να διαχειρίζονται τα ερεθίσματα που λαμβάνουν από το περιβάλλον και πώς να κοινωνικοποιούνται. Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχουν θέσει τα Ηνωμένα Έθνη αναφορικά με τα Δικαιώματα του Παιδιού, το παιχνίδι αποτελεί βασική ανάγκη και κάθε παιδί έχει δικαίωμα σε αυτό. Για τη στήριξη αυτού του σκοπού το ΙΚΕΑ Foundation έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες παγκοσμίως με τους οργανισμούς Save the Children και UNICEF.

Η νέα καμπάνια «Παίζουμε μαζί για καλό σκοπό» της ΙΚΕΑ έρχεται λοιπόν να ενισχύσει το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε χώρες που βρίσκονται σε ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ