IWC Schaffhausen: Στην Κύπρο με την Ελένη Παρτάκη

Η IWC Schaffhausen και το Ίδρυμα Laureus Sport for Good επισκέφθηκαν την Κύπρο, για να γιορτάσουν μαζί με την Κύπρια μαθήτρια Ελένη Παρτάκη, τη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού για παιδιά που διοργάνωσε η IWC. To σχέδιό της, που απεικονίζει κορίτσια και αγόρια να παίζουν μπάλα μαζί, είναι σκαλισμένο στο πίσω μέρος της κάσας του Portofino Automatic Moon Phase 37 Έκδοση “Laureus Sport for Good Foundation”.

Η Tamika Catchings, η Αμερικανίδα θρύλος των σπορ και μία από τις καλύτερες αθλήτριες στην ιστορία του WNBA και η Ελένη Παρτάκη, βρέθηκαν μαζί σε ένα γήπεδο του μπάσκετ για να γιορτάσουν τη νίκη της Ελένης στον περσινό διαγωνισμό ζωγραφικής της IWC με θέμα «Ώρα για Σπορ».

H Ελένη συμμετέχει στο Peace Players International, ένα project που υποστηρίζεται από το Laureus και το οποίο ενθαρρύνει Ελληνοκύπρια και Τουρκοκύπρια αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε κοινούς αγώνες μπάσκετ. Η Ελένη ήταν η νικήτρια του ετήσιου διαγωνισμού ζωγραφικής για μικρά παιδιά και εφήβους που διοργανώνει η IWC στο πλαίσιο των δράσεων του ιδρύματος. Μια εξειδικευμένη κριτική επιτροπή αξιολογεί τις συμμετοχές και επιλέγει το νικητή.

Το σχέδιο της Ελένης, που δείχνει αγόρια και κορίτσια να παίζουν μαζί με μια μπάλα, βρίσκεται σκαλισμένο στο πίσω μέρος του Portofino Automatic Moon Phase 37 Έκδοση “Laureus Sport for Good Foundation”, το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 150 τεμαχίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ρολόι αυτό αποτελεί τη δέκατη ειδική έκδοση της IWC για τη στήριξη του ιδρύματος Laureus Sport for
Good. Το σκάλισμα στο πίσω μέρος της κάσας υπενθυμίζει ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την υποστήριξη διάφορων κοινωνικών δράσεων του ιδρύματος. Η IWC αποτελεί Global Partner του Laureus Sport for Good από το 2005.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ