Εορτασμός παγκόσμιου μήνα νόσου Alzheimer 2012

Μήνα εκδηλώσεων για τη Νόσο Alzheimer, διοργανώνει η Alzheimer Ελλάς, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer (21 Σεπτεμβρίου 2012).
Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να αποτελέσει μήνα ευαισθητοποίησης του κοινού για τη Νόσο Alzheimer, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις :

Εβδομάδα εκδηλώσεων (3/9/2012 – 9/9/2012) με συμμετοχή στη  θεσμοθετημένη σειρά εκδηλώσεων του Δήμου Νεαπόλεως με τίτλο  «Βαλκανική πλατεία». Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα από τις 3 Σεπτεμβρίου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 -22:00. Η Εταιρεία θα έχει το δικό της εκθεσιακό stand, με πλούσιο πληροφοριακό υλικό για την ενημέρωση του κοινού.

17 Σεπτεμβρίου μέχρι και 21 Σεπτεμβρίου 2012, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην Πλατεία Αριστοτέλους (στην συμβολή με την οδό Τσιμισκή) θα τοποθετηθεί περίπτερο της Alzheimer Ελλάς, στο οποίο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση στους συμπολίτες μας σχετικά με τη νόσο. Παράλληλα, θα διενεργείται  ένα μικρό τεστ, διερευνητικό για τη λειτουργία της μνήμης.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18.30 μ.μ. – 21:00 μ.μ. θα διοργανωθεί περίπατος μνήμης (memory walk). Η εκκίνηση  θα δοθεί  στις 18.30 μ.μ στην  Πλατεία Αριστοτέλους στο stand της Εταιρείας Alzheimer (Αριστοτέλους με Tσιμισκή), με τερματισμό το κινηματοθέατρο Αλέξανδρος (Εθνικής Αμύνης 1), όπου θα γίνει σύντομη ενημέρωση για την άνοια και θα ακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Νόσο Alzheimer: Σε συνεργασία με την κοινωνική Οργάνωση «Αγάπη», θα τοποθετηθεί και δεύτερο περίπτερο στον Πεζόδρομο της Ικτίνου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ