Goodyear Dunlop: Στήριξη στο Πυροσβεστικό Σώμα

Η Goodyear Dunlop Ελλάς  επεκτείνει το πρόγραμμα στήριξης και κάλυψης των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος με την συνέχιση της παροχής δωρεάν ειδικών ελαστικών για τα οχήματα του και την ενημέρωση των καταναλωτών στο δίκτυό της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία θα συνεχίσει, σε μηνιαία βάση, την δωρεάν προσφορά σετ ελαστικών για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών των οχημάτων του σώματος ενώ παράλληλα προχωρεί στην ενημέρωση των καταναλωτών για την ενέργεια αυτή μέσω του επισήμου Δικτύου μεταπωλητών της.

Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουν στη μάρκα, πέραν της επιλογής υψηλού επιπέδου προϊόντων για την ασφάλειά τους, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του έργου και της ασφάλειας των στελεχών του Σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης των απαιτητικών καθηκόντων τους.

Ο Κωνσταντίνος Αλμπάνης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Η διεύρυνση της ενέργειας αυτής εντάσσεται στο πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας με την παράλληλη ενίσχυση της αξίας του δικτύου και των μαρκών μας αλλά και του κοινωνικού συνόλου.  Μέσω της ενημέρωσης πελατών και συνεργατών μας στα σημεία πώλησης για την εν λόγω δράση, επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας στην έμπρακτη και διαρκή ενίσχυση της προσπάθειας του Π.Σ. και τη σημασία του έργου του που αξίζει κάθε δυνατής στήριξης.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ