Η HSBC εκπαιδεύει την επόμενη γενιά

Με τις θεμελιώδεις αρχές διαχείρισης περιουσίας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή παιδιά πελατών της υπηρεσίας HSBC Premier, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Η εκδήλωση, “Next Generation”, που ήταν ειδικά σχεδιασμένη για εφήβους ηλικίας 14-17 ετών, αποτελεί μια ακόμα έκφραση της δέσμευσης της HSBC για διαρκή παροχή εκπαίδευσης και ενημέρωσης στους πελάτες της σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο.

Εξειδικευμένα στελέχη της Τράπεζας, μεταξύ των οποίων και ο CEO της HSBC Ελλάδας με τη βοήθεια εκπαιδευτικών παιχνιδιών και οπτικοακουστικών μέσων ενημέρωσαν τους εφήβους για το τραπεζικό σύστημα και τις αρχές μικροοικονομίας, ενώ τους ανέλυσαν θέματα όπως η ορθή χρήση της πίστωσης, το οικονομικό έγκλημα, ο οικονομικός σχεδιασμός και η αποφυγή συνηθισμένων λαθών στις επενδύσεις. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις εκθέσεις του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing της HSBC Ελλάδος, δήλωσε: «Ο πυρήνας της υπηρεσίας Premier είναι η ‘Προσωπική Οικονομία’ των πελατών μας, η οποία εξαρτάται άμεσα από την ικανότητα τόσο της παρούσας, όσο και της επόμενης γενιάς να διαχειριστεί την περιουσία της. Σ’ αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με σκοπό να βοηθήσουμε τους εφήβους να κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατανόηση του χρηματοοικονομικού συστήματος αλλά και των οικονομικών τους».

Ο κ. Steve Banner, CEO HSBC Greece, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχα και εγώ τη χαρά να μοιραστώ τις γνώσεις μου με τους εφήβους, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έκαναν πολλές ερωτήσεις. Στην HSBC προσπαθούμε να παρέχουμε διαρκή ενημέρωση στους πελάτες μας, για θέματα που σχετίζονται με την ‘Προσωπική τους Οικονομία’ και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που δώσαμε αυτή τη δυνατότητα και στα παιδιά των πελατών μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ