Alpha Bank: Μαζί για το Παιδί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alpha Bank διοργάνωσε, την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016, δύο εκδηλώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα “Μαζί με τα παιδιά στο Μουσείο και στο Θέατρο” που περιλαμβάνει τη διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων και ξεναγήσεων σε μουσεία, αποκλειστικά για παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα και το σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Ένας Δράκος…μα ποιος Δράκος;” στο Θέατρο Πόρτα.

Στη Θεσσαλονίκη, παιδιά από τον Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες, το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και τα Παιδικά χωριά SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη “O Κουρέας της Σεβίλλης”, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Οι εν λόγω εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη βοήθεια εθελοντών από το Προσωπικό της Τραπέζης, οι οποίοι προετοίμασαν τους χώρους, υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους μοίρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα.

Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2015, έως σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 14 εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ