H Stoiximan.gr στο πλευρό του ΠΙΚΠΑ Βούλας

ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÙÍ ÏËÕÌÐÉÏÍÉÊÙÍ Â.ÌÉËËÏÕÓÇ ÊÁÉ Ë.ÐÅÔÑÏÕÍÉÁ ÓÔÏ ÐÉÊÐÁ ÂÏÕËÁÓ (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Βασιλική Μιλλούση και η Stoiximan.gr, βρέθηκαν στο πλευρό του ΠΙΚΠΑ Βούλας, προσφέροντας δώρα και χαρά στα παιδιά που τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan.gr, η οποία στη συνέχεια θα διαθέσει χρήματα για την ενίσχυση και την αναβάθμιση των υποδομών του Ιδρύματος.

Οι αθλητές ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου φιλοξενούνται 100 παιδιά με νοητική στέρηση, που είτε έχουν εγκαταλειφθεί από τους γονείς τους, είτε χρήζουν 24ωρης φροντίδας από εξειδικευμένο προσωπικό. Οι αθλητές, αφού ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους για το έργο που προσφέρει το Ίδρυμα, γνώρισαν τα παιδιά, μοίρασαν τα δώρα τους αλλά και πολλές αγκαλιές, έδωσαν αυτόγραφα και έπαιξαν μαζί τους σκορπίζοντας χαμόγελα και πολλή αγάπη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, δήλωσε σχετικά: “Επισκεφθήκαμε σήμερα το ΠΙΚΠΑ στο πλαίσιο της ενέργειας της Stoiximan.gr. Προσφέραμε  δώρα, δώσαμε αυτόγραφα, βγάλαμε φωτογραφίες, μοιράσαμε αγκαλιές και αγάπη στα παιδιά. Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τους ανθρώπους  που εργάζονται στο Ίδρυμα γιατί φαίνεται ότι πραγματικά έχουν αφιερώσει ένα μέρος από τη ζωή τους για τη φροντίδα αυτών των παιδιών.

Νιώθω ότι αυτά παιδιά είναι μαχητές, από τους οποίους όλοι  μας μπορούμε να διδαχθούμε σημαντικά πράγματα. Χαίρομαι διπλά που με τη Stoiximan.gr, την οικογένειά μου, κάνουμε μαζί κάτι πραγματικά καλό”.

Με τη σειρά της η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση, είναι η χαρά και η δύναμη που σου δίνουν αυτά τα παιδιά. Χαίρομαι πολύ που μαζί με τη Stoiximan.gr πραγματοποιούμε αυτή τη δράση αγάπης και προσφοράς σε έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς για την προστασία των παιδιών. Και θα φύγω με την ικανοποίηση πως τους έκανα λίγο να χαμογελάσουν και να παίξουν μαζί μας. Για όσο μπορούμε να είμαστε πρότυπα γι’ αυτά τα παιδιά, είναι μεγάλη χαρά για εμάς”.

Ο Yπεύθυνος Xορηγιών της Stoiximan.gr, Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε  για την χορηγική δράση της εταιρείας, η οποία είναι πάντα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα. Κάθε φορά που κάνουμε ένα παιδί να χαμογελάει, νιώθουμε ασφαλείς ότι οι προσπάθειές μας πιάνουν τόπο. Είναι η πρώτη φορά που η Stoiximan.gr αγκαλιάζει έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς παιδικής προστασίας, το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία.

Το έργο που συντελείται εδώ είναι πράγματι σπουδαίο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε σε όσους μας χρειάζονται και αυτό πάντα θα αποτελεί προτεραιότητα στη δική μας οικογένεια, τη Stoiximan.gr. Πέρα από τη χαρά και τα δώρα που μοίρασαν σήμερα ο Λευτέρης και η Βασιλική σήμερα, έχουμε ήδη προγραμματίσει  ενέργειες που αφορούν στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του Ιδρύματος. Και βεβαίως, είναι χαρά μας να συνδράμουμε σε αυτό”.

Η κ. Μαυρογιάννη, Διευθύντρια του  Ιδρύματος, αναφέρθηκε στη βοήθεια της Stoiximan.gr καθώς και στη λειτουργία του, σημειώνοντας: “Στο ΠΙΚΠΑ Βούλας φιλοξενούνται 100 παιδιά, εδώ και στις εξωτερικές δομές. Άλλα 29 παιδιά φιλοξενούνται στον Σκαραμαγκά. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους αθλητές που βρέθηκαν κοντά μας, για τη  χαρά που έδωσαν στα ίδια τα παιδιά, αλλά και τη Stoiximan.gr  για την ουσιαστική συμβολή και υποστήριξή της. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ