ACE: Τρόπος ζωής η Κοινωνική Υπευθυνότητα

Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβε χώρα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 η πρώτη εκδήλωση του ACE για το νέο έτος.

Διενεργήθηκε η συνεδρίαση των μελών του ACE και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το ΔΣ του ACE αποτελείται από

Δ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ACE, Κ. ΒΙΤΩΡΑΤΟΥ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ACE (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), Τ. ΚΑΡΕΛΛΑ-ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ACE KAI EBEN GR, BUSINESS ADVISOR, Dr. Ν. ΤΣΑΚΩΝΑΣ, ΤΑΜΙΑΣ ACE KAI EBEN GR (ATHENIAN SEA CARRIERS).

Επίτιμος Πρόεδρος του ACE είναι ο κος Α. Γκορτζής (Πρόεδρος του ΕΒΕΝ GR).

Τα μέλη του ACE που συμμετείχαν στην εκδήλωση είναι τα ακόλουθα (με αλφαβητική σειρά): Κ. ΓΚΟΡΤΖΗΣ (GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ),Dr. Δ. ΖΑΜΑΝΗΣ (COSMOTE), Σ. ΚΑΡΒΕΛΑΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), Γ. ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΥ (MARS HELLAS), B. ΚΗΡΥΚΟΥ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ),Ν. ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ( ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), Ν. ΡΑΠΤΗ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ),ΕΥΜ. ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ (LIEBER INSTITUTE FOR BRAIN DEVELOPMENT), ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΤΙΑΝΟ (FL CLOVER),

Συζητήθηκε η πορεία του ACE που φιλοδοξεί να συμβάλλει ενεργά μέσα από ένα άρτια σχεδιασμένο πλάνο δράσεων στην διάδοση των Αρχών Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Αριστείας του EBEN GR. Τα μέλη του ACE που συμμετέχουν είτε ως φυσικά πρόσωπα είτε ως εκπρόσωποι σημαντικών Οργανισμών (Δημόσιοι Φορείς, Επιχειρήσεις) δεσμεύθηκαν στην υλοποίηση πρωτοπόρων δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας που θα ανακοινωθούν σύντομα στο πλαίσιο προβολής και δημοσιοποίησης του έργου μέσα στο 2017.

Οι δράσεις αυτές αναμένεται να ασκήσουν σημαντική επίδραση στο τοπίο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας στην χώρα μας δεδομένου ότι προκύπτουν άμεσα από τις τρέχουσες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στοχεύουν στην πρακτική επίλυση προβλημάτων με επίκεντρο τον Ανθρωπο και το Περιβάλλον.

Το ACE δημιουργήθηκε το 2015 στο πλαίσιο του ΕΒΕΝ GR EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK με στόχο το να συμβάλλει στην προώθηση έργων κοινής ωφελείας μέσω της διάδοσης της ιδέας της επιχειρηματικής ηθικής έχοντας σαν βάση τις Αρετές του Αριστοτέλη.

Tο EBEN (EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK) αποτελεί το πλέον δραστήριο Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής σήμερα στην Ευρώπη, το οποίο αριθμεί ήδη ενεργά 18 χώρες – μέλη, μεταξύ των οποίων η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση και διάχυση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας, που ως φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ