Athens Metro Mall: Στήριξη στην τοπική κοινωνία

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Athens Metro Mall προσφέρει πλούσια δώρα σε 1.500 μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Αγ. Δημητρίου και φθινοπωρινές προσφορές για όλη την οικογένεια για να τους ευχηθεί Καλή Σχολική Χρονιά.

Το Athens Metro Mall, στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012), βρέθηκε στο πλευρό 1.500 μαθητών της περιοχής του Αγ. Δημητρίου και συγκεκριμένα στο 1ο , 4ο , 7ο, 8ο, 11ο , 16ο  και 17ο  Δημοτικό Σχολείο,  προσφέροντας μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δώρα για τους ίδιους και προσφορές/κουπόνια για όλη την οικογένεια.

Το Athens Metro Mall, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, υλοποιεί ενέργειες για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των νέων εστιάζοντας στον τομέα της Εκπαίδευσης. Επιπλέον, έχοντας ως κεντρικό άξονα την ενίσχυση τοπικών φορέων, αθλητικών συλλόγων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πραγματοποιεί δράσεις που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία τους, βοηθώντας έμπρακτα τους κατοίκους της περιοχής και την κοινωνία στο σύνολό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ