ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: στήριξη στην ελληνική οικογένεια

    Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εγκαινίασε το πρόγραμμα στήριξης των τοπικών κοινωνιών και της ελληνικής οικογένειας «ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ». Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα αυτό, η εταιρία στηρίζει οικογένειες των περιοχών που γειτνιάζουν με τα εργοστάσιά της  (Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Νέο Φάληρο, Γαστούνη), καθώς και με το νέο Κέντρο Διανομής στο Σχηματάρι.

    Έτσι, με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, περισσότεροι από 3.800 μαθητές Δημοτικών Σχολείων των συγκεκριμένων περιοχών έλαβαν δωρεάν μια σειρά βασικών σχολικών ειδών UNICEF. Με την επιλογή των σχολικών ειδών της UNICEF, η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS – πέρα από τις τοπικές κοινωνίες – στηρίζει και το σημαντικό έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.

    Ο Γενικός Διευθυντής Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF κ. Ηλίας Λυμπέρης ανέφερε σχετικά: «Είναι πολύ σημαντικό τη δύσκολη αυτή περίοδο να υπάρχουν εταιρίες σαν την UNILEVER με ένα ανθρώπινο πρόσωπο, ευαισθητοποιημένες για τα παιδιά της χώρας μας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Μια υπέροχη ιδέα υλοποιείται, με τη διανομή σχολικών ειδών UNICEF, που όχι μόνο θα δώσουν χαρά στους μικρούς μαθητές, αλλά θα δώσουν ζωή σε κάποια άλλα παιδιά που στερούνται κάθε βασικού αγαθού».

    Είναι αξιοσημείωτο ότι τη συσκευασία των σχολικών ειδών που διανεμήθηκαν στους μαθητές ανέλαβαν ομάδες εθελοντών-εργαζομένων της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, που συμμετείχαν στην όλη δράση με ιδιαίτερο ζήλο.

    Η στήριξη όμως της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS στους μαθητές των περιοχών αυτών και τις οικογένειές τους επεκτείνεται και σε άλλες σημαντικές δράσεις:

    •    Η κινητή οδοντιατρική μονάδα της ΑΙΜ, σε συνεργασία με εθελοντές-οδοντιάτρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, θα επισκεφθεί σχολεία της Γαστούνης και θα πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο για τους μαθητές.

    •    Επίσης, σε περισσότερα από 60 σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη η εταιρία προσέφερε τα καθαριστικά προϊόντα και είδη (Χλωρίνη Klinex, υγρά καθαρισμού CIF, κρεμοσάπουνα Dove, κ.ά.) που θα χρειαστούν για την καθαριότητα των κτιρίων για την αρχή της σχολικής χρονιάς και τους πρώτους μήνες λειτουργίας.

    O Πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS κ. Σπύρος Δεσύλλας δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε ευθύνη μας τη στήριξη της κοινωνίας μέσα στην οποία ζούμε και ιδιαίτερα τη στήριξη στις κοινότητες των “γειτόνων” μας. Μέσα από τις ενέργειες αυτές γινόμαστε όλοι ακόμη πιο περήφανοι που είμαστε μέλη της οικογένειας της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS. Μιας οικογένειας που 92 χρόνια τώρα γνωρίζει πολύ καλά την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

    Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας σε ολόκληρο τον κόσμο, που αποτελεί μία από τις βασικές δεσμεύσεις του Παγκοσμίου Σχεδίου Δράσης της Unilever για την Αειφορία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ