Adecco: Χορηγός του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Όμιλος Adecco, πιστός στη δέσμευσή του να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους νέους και κυρίως σε εκείνους που το έχουν περισσότερη ανάγκη, στηρίζει τον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχοντάς του Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι αποτέλεσμα του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που επιδεικνύει σε διεθνές και τοπικό επίπεδο ο Όμιλος Adecco για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου, που έχει κύριο άξονα την υποστήριξη των νέων για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.

Σε συνέχεια της οικονομικής στήριξης που προσέφερε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις αρχές του 2012 μέσω του θεσμού Win4Youth, ο Όμιλος Adecco αποφάσισε να διευρύνει την υποστηρικτική του δράση διαμορφώνοντας μια μόνιμη συνεργασία με τον οργανισμό παρέχοντάς του διευρυμένες Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Το έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι σπουδαίο και η ενίσχυσή του είναι για εμάς δέσμευση και στόχος συγχρόνως. Ο καθένας με το δικό του τρόπο μπορεί να συμβάλλει στην έμπρακτη στήριξη των νέων ανθρώπων. Εμείς επιλέξαμε να θέσουμε την εταιρία μας στις υπηρεσίες αυτού του πολύ σημαντικού οργανισμού και να βοηθήσουμε έτσι στην ενίσχυση της δράσης του», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδος.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε σχετικά: «Μας τιμούν πρωτοβουλίες σαν αυτές που προέρχονται από οργανισμούς του μεγέθους της Adecco, και μάλιστα επεκτείνονται σε ουσιαστικές και σε βάθος συνεργασίες. Ευχαριστούμε θερμά και τον Όμιλο και τους ανθρώπους του, που επιλέγουν να γίνουν συνοδοιπόροι μας και να στηρίξουν εμπράκτως το έργο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ