ΣΔΕ: Ανοιχτή Συζήτηση για την Εταιρική Υπευθυνότητα

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στο πλαίσιο της 7ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Εταιρική Υπευθυνότητα: Συνέργεια για τη συνέχεια». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Free Thinking Ζone, παρουσία προσκεκλημένων από τον κόσμο των επιχειρήσεων και εκπροσώπων των media.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Πάσχος Μανδραβέλης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αριστείων 2017 κα Υβέτ Κοσμετάτου. Συνομίλησαν εκπρόσωποι φορέων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της κοινωνικής προσφοράς και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού τομέα.

Μέσα από μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση, οι συνομιλητές:

  • Αφροδίτη Βελουδάκη-Διευθύντρια του «Prolepsis»,
  • Παναγής Βουρλούμης-Πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων-Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας,
  • Σάντρα Ζαφειρακοπούλου-Διευθύντρια του Make a Wish Ελλάδας,
  • Οδυσσέας Ζώρας-Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης,
  • Μιχάλης Μπλέτσας-Διευθυντής Πληροφορικής στο MIT Media Lab και ιδρυτικό μέλος του One Laptop Per Child και
  • Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος-Εμπνευστής και Ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»

κατέληξαν στο ότι η ενεργοποίηση όλων αποτελεί καταλυτικό παράγοντα, ώστε να πολλαπλασιαστεί το αποτέλεσμα των δράσεων Eταιρικής Yπευθυνότητας. Με την ένωση δυνάμεων και ιδεών μπορούν ευκολότερα να «συναντηθούν» οι ανάγκες με την διαθεσιμότητα και την προσφορά και τα αποτελέσματα να είναι απτά και με διάρκεια. Η συνέργεια και η συνεργασία είναι τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να πολλαπλασιάσουν το καλό, βελτιώνοντας ουσιαστικά την καθημερινότητα περισσότερων ανθρώπων και θεμελιώνοντας ένα καλύτερο αύριο.

Τα Αριστεία 2017 υλοποιούνται υπό την αιγίδα του European Business Network (EBEN) και Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες ΑΝΤ1, Cosmote, Ελληνικά Πετρέλαια, ΣΚΑΪ, Vodafone (Αρωγοί), ΑΒ Βασιλόπουλος, Eurobank, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Elpedison, Henkel, Παπαστράτος STAR, WIND (Επίκουροι), Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Arla, ΕΛΑΪΣ – Unilever (Υποστηρικτές).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ