Nielsen: Στήριξε τη Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου “Άγιος Αλέξανδρος”

Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας The NielsenCompany συμμετείχαν σε μια συλλογική δράση με ιδιαίτερη αξία για τη Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου “Άγιος Αλέξανδρος” που φιλοξενεί κορίτσια από 11 έως 18 ετών τα οποία στερούνται της οικογενειακής φροντίδας.

Στο πλαίσιο του Nielsen Global Impact Day και σε συνεργασία με εθελοντές της ομάδας Open Art και την αρωγή του σωματείου “ΠΑΙ.Δ.Υ.– Παιδί, Δύναμη, Υπομονή”, οι εργαζόμενοι της Nielsen προσέφεραν χαμόγελα στα κορίτσια της Στέγης, μέσω της εικαστικής επιμέλειας των χώρων διημέρευσής τους έτσι ώστε να «ανθίσουν» τα όνειρα τους κατά την ανατροφή τους στους χώρους αυτούς.

Τη δράση αυτή αγκάλιασαν και οι παρακάτω εταιρείες με τις δωρεές τους σε Προϊόντα για τα κορίτσια της Στέγης Θηλέων:

Βίκος, Δέλτα, ION, Όμιλος Σαράντη, Παπαέλληνας, Οπτικά Occhio Παπαβασιλείου, Arla Foods Hellas, BIC Violex, General Mills, Haribo, Korres, L’Oreal, Mantis, Mega, Perfetti, Reckitt Βenckiser & Vileda.

Επιπλέον οι εργαζόμενοι της Nielsen εκτός Αθηνών, προσέφεραν την ίδια ημέρα την εθελοντική τους εργασία ​για τον οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού σε Θεσσαλονίκη, Χανιά & Ηράκλειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ